Vacatures

Planner

By 20 oktober 2020 No Comments

Planner - Houten/Eindhoven - Fulltime

Ben jij simply the best?

STB – voluit Service Technisch Beheer – is een familiebedrijf met locaties in Eindhoven en Houten. Wij staan voor kwaliteit, veiligheid, service en een klantgerichte, persoonlijke benadering. Werken bij STB betekent deel uitmaken van een sociale organisatie, die staat voor haar medewerkers. In de organisatie noemen wij deze persoonlijke benadering ook wel het “Simply The Best” DNA. De familiare sfeer proef je dagelijks. Dit kan zijn in de vorm van een kaartje voor je verjaardag, een kraamcadeau bij de geboorte van een kindje met hetzelfde Simply The Best DNA, de mogelijkheid tot het volgen van cursussen en opleidingen en de korte communicatielijnen. Kortom: de persoonlijke aandacht vanuit directie en collega’s; we kennen jou en waarderen jou!

Als medewerker van STB zitten deze kernwaarden ook in jouw DNA en gaat je bloed sneller stromen van een uitdagende opdracht bij onze klant. Het DNA wat wij standaard bij onze medewerkers zoeken is; flexibiliteit, klantgerichtheid, goed samen kunnen werken en resultaatgerichtheid. Een goede beheersing van de Nederlandse taal en technische kennis is natuurlijk ook heel belangrijk. Heb je dan ook nog een lach op je gezicht omdat je de klant tevreden achterlaat, dan zoeken wij jou!

Functie

Als planner van de Serviceafdeling draag je zorg voor een efficiënte planning van de servicemonteurs. Je onderhoudt nauw contact met de servicemonteurs, je collega’s op de vestigingen en de klant. Voor de servicemonteurs ben jij hét aanspreekpunt. De planner verzorgt tevens de aanmeldingen bij de klanten. Dit doe je vanuit de vestiging in Houten en wellicht toekomstgericht ook voor de hoofdvestiging in Eindhoven.

Functie-eisen

  • Je bent in bezit van minimaal een MBO niveau 4 diploma, bij voorkeur richting de Installatietechniek
  • Je hebt bij voorkeur aanvullende vakgerichte opleidingen gevolgd
  • Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring
  • Je bent een echte teamplayer

Jouw-DNA

  • Simply The Best DNA
  • Communicatief
  • Flexibel
  • Organiserend vermogen
  • Stressbestendig

Ben je enthousiast geworden of wil je meer informatie? Mail je cv met motivatiebrief naar HRM@stb.eu. Te bereiken op nummer 088-266 0181.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Bedrijfsprofiel

STB is een specialist op het gebied van technisch beheer, met eigen technici wordt het preventief en correctief onderhoud van klimaatinstallaties in, voornamelijk, utiliteitspanden uitgevoerd. Dit doen wij voor ongeveer 1200 bedrijfspanden door heel Nederland. Wij doen dit binnen onze groeiende organisatie met circa 100 medewerkers. De activiteiten welke niet binnen de eigen groep kunnen worden verzorgd zullen aan subcontractors worden uitbesteed. Elke specialist en professional op zijn eigen vakgebied. De afhandeling van werkzaamheden en storingen is in handen van STB. Naast het uitvoeren van service werkzaamheden hebben wij in de loop der jaren grote nieuwbouw- en renovatieprojecten mogen uitvoeren voor onze klanten. Dit heeft tot vele mooie referenties geleid.