Beheer & Onderhoud

Het beheer en onderhoud van technische installaties voor kantoor- en bedrijfsgebouwen is een veelomvattend onderwerp. Onderhoudscontracten, fabrieksgaranties, wettelijk verplichte keuringen, storingsdiensten, preventief, correctief en curatief onderhoud, we hoeven u er niets over te vertellen. Laten we eerlijk zijn: hoeveel tijd bent u bezig met uw gebouw en de technische installaties daarvan? Een goed klimaat is toch belangrijk voor een prettige werkomgeving? U streeft naar continuïteit en zoekt naar een professionele, ervaren en efficiënt werkende onderhoudsorganisatie.

Zo komt u al snel bij STB uit

STB werkt vanuit Eindhoven en Houten en heeft een duidelijke organisatie. Onze projectmanagers en hun collega’s staan dag en nacht voor u klaar. STB is specialist op het gebied van klimaattechniek. Met eigen technici wordt het onderhoud uitgevoerd en wordt de klimaatinstallatie functioneel getest. De werkzaamheden welke niet door eigen medewerkers worden verzorgd, zullen aan subcontractors worden uitbesteed. Elke specialist en professional op zijn eigen vakgebied. De afhandeling van werkzaamheden en storingen is uiteraard in hand van STB.

Inventarisatie en Meerjarenbegroting

De leeftijd, de status, mogelijke fabrieksgarantie, wat kun je nog verwachten aan vervangingen in de toekomst? Allemaal vragen waarop STB u een antwoord kan geven. Aan de hand van een gedegen inventarisatie krijgt u al snel inzicht in wat het onderhoudscontract kost, maar vooral de meerwaarde die het heeft voor uw installaties. U krijgt een opgave van de eventuele gebreken aan uw installaties, alsook een advies over welke aandachtspunten direct aangepakt dienen te worden.

Na de eerste onderhoudsbeurt zijn wij in staat een budgettering voor een termijn van 10 jaar te maken, zodat u weet wat u te wachten staat. Rapportages van STB technici en subcontractors zullen wij periodiek aanbieden en met u bespreken.

Storingsdienst en gebouwbeheersystemen

De calamiteiten die via normale storingsmeldingen of vanuit gebouwbeheersystemen naar voren komen, zullen wij adequaat aanpakken en oplossen. Onze servicedienst is 24 uur per dag bereikbaar en indien noodzakelijk is onze monteur zeer snel ter plaatse. Het beheren op afstand binnen en buiten kantoortijden, zorgt voor efficiëntere inzet van deze monteur en voorkomt (onnodige) facturen. Wanneer u meer informatie wenst, kunt u altijd contact opnemen met de STB-directie.

Referenties

STB - Beheer en Onderhoud - DAF Trucks

DAF Trucks

STB - Onderhoud - Yield Plus

Yield Plus

STB - Onderhoud - NSI

NSI