Over STB

Onze visie

STB is een betrokken en betrouwbare partner op het gebied van technische installaties voor kantoor- en bedrijfsgebouwen. Wij realiseren werktuigkundige en elektrotechnische installaties, onderhouden ze door middel van technisch beheer en ontzorgen hierbij onze opdrachtgever én eindgebruikers ten allen tijde. Als technisch specialist dragen wij daarnaast bij aan het creëren van een gezonde en veilige leef- en werkomgeving. Nu, maar ook in de toekomst.

Met onze passie voor de techniek, een grote hoeveelheid aan technische specialisten en ervaring binnen het vak, zijn wij in staat om vooruitstrevende installaties te realiseren én onderhouden. Wij houden hierbij altijd rekening met het milieu en de duurzaamheid van de installaties. Samen met onze collega’s en partners maken wij deel uit van het begin van de toekomst. Een toekomst waarin wij onze technische ambities nog beter kunnen realiseren.

De organisatie

STB werkt dagelijks vanuit Eindhoven en Houten, en heeft een duidelijke organisatie. Met ongeveer 80 medewerkers verdeeld over deze twee vestigingen, speelt STB al decennialang mee in de Eredivisie van de installatietechniek en het technisch beheer.

Waar we ons enerzijds focussen op het realiseren en in bedrijfsstellen van de technische systemen, waaronder werktuigkundige- en elektrotechnische installaties, is STB anderzijds ook gespecialiseerd in een stuk technisch beheer. Dit betekent dat wij, nadat de installaties zijn gerealiseerd, de systemen monitoren en onderhouden, zodat deze in de toekomst ook veilig en op een duurzame manier kunnen worden gebruikt. Wij zijn er als technisch partner voor de totale levensduur van jouw installatie.

Gezelligheid tafelvoetballen STB
Monteur buitendienst bij STB
Gezelligheid tafelvoetballen STB
Monteur buitendienst bij STB

MVO

Jaarverslag

In onze maatschappelijke jaarverslagen vertellen we u over ons beleid en onze resultaten als het gaat om maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO): ondernemen met oog voor “People”, “Planet” en “Profit”.

Maatschappelijk jaarverslag van STB over 2011Download
Maatschappelijk jaarverslag van STB over 2012Download
Maatschappelijk jaarverslag van STB over 2013Download
Maatschappelijk jaarverslag van STB over 2014Download
Maatschappelijk jaarverslag van STB over 2015Download
Maatschappelijk jaarverslag van STB over 2016Download
Maatschappelijk jaarverslag van STB over 2017Download
Maatschappelijk jaarverslag van STB over 2018Download
Maatschappelijk jaarverslag van STB over 2019Download
Maatschappelijk jaarverslag van STB over 2020Download
Maatschappelijk jaarverslag van STB over 2021Download
Maatschappelijk jaarverslag van STB over 2022Download

De vestigingen

Pand STB Eindhoven

STB Eindhoven

Leemkuil 11 (hoofdkantoor)
5626 EA Eindhoven

Pand STB Houten

STB Houten

Ringveste 13
3992 DD Houten