Werken bij STB

Start jouw technische droombaan bij STB in Eindhoven of Houten!

Je werkt aan mooie projecten voor grote en kleine opdrachtgevers door heel Nederland.

Je werkt in een team dat bestaat uit een mix van ervaren vakmensen en jonge talenten

BBQ en borrel bij STB Eindhoven en Houten

Word onderdeel van ons gezellige en betrokken familiebedrijf

STB is een (h)echt technisch bedrijf met vestigingen in Eindhoven en Houten (Utrecht). Wij staan voor kwaliteit, toegankelijkheid, service en een klantgerichte, persoonlijke benadering. Als van oudsher Brabantse organisatie hechten wij veel waarde aan een betrokken en sociale werkomgeving. Dit kan zijn in de vorm van een kaartje voor je verjaardag, de mogelijkheid tot het volgen van cursussen, korte communicatielijnen en beetje humor op zijn tijd. Kortom, persoonlijke aandacht die ervoor zorgt dat wij onze technische ambities samen nog beter kunnen realiseren.

Werk mee in onze organisatie

STB werkt dagelijks vanuit Eindhoven en Houten, en heeft een duidelijke organisatie. Met ongeveer 80 medewerkers verdeeld over deze twee vestigingen, speelt STB al decennialang mee in de Eredivisie van de installatietechniek en het technisch beheer.

Waar we ons enerzijds focussen op het realiseren en in bedrijfsstellen van de technische systemen, waaronder werktuigkundige- en elektrotechnische installaties, is STB anderzijds ook gespecialiseerd in een stuk technisch beheer. Dit betekent dat wij, nadat de installaties zijn gerealiseerd, de systemen monitoren en onderhouden, zodat deze in de toekomst ook veilig en op een duurzame manier kunnen worden gebruikt. Wij zijn er als technisch partner voor de totale levensduur van jouw installatie.

Monteur buitendienst bij STB

Een greep uit onze vacatures

Kantine STB Eindhoven
Calculator bij STB
Kantine STB Eindhoven
Calculator bij STB

Werken bij STB staat gelijk aan

  • Betrokken en gezellige cultuur;
  • Een hecht en enthousiast team;
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden;
  • Werken aan een technische toekomst;
  • Veel verantwoordelijkheid en vrijheid;
  • Ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden.

Jouw technische droombaan

Werken bij STB in Eindhoven

Werken bij STB in Eindhoven betekent deel uitmaken van een warme en sociale organisatie, waar techniek centraal staat. Eindhoven staat niet voor niets bekend om zijn innovatieve karakter. Als organisatie vinden wij het belangrijk om daarop in te spelen en onze collega’s een plek te bieden waar zij zich thuis voelen, zichzelf volop kunnen ontwikkelen en met een beetje Brabantse betrokkenheid de opdrachtgevers ontzorgen.

Werken bij STB in Houten

Als collega bij STB in Houten maak je onderdeel uit van een sociale, ambitieuze en kleinschalige vestiging. Dit betekent dat je werkt binnen een hecht team van collega’s waar jij dagelijks contact mee hebt. Ontwikkeling en groei staat hier centraal, waardoor wij jou alle mogelijkheden bieden om jezelf en je werkzaamheden naar een hoger niveau te tillen.

Als STB’er draag jij bij aan het creëren van een veilige en duurzame technische toekomst!