Over ons

Missie

Het creëren van een aangename, gezonde en veilige (woon- en) werkomgeving, waarbij zowel opdrachtgever als gebruiker optimaal ontzorgd wordt. Ondanks dat we niet op de particuliere markt opereren, hebben we wel degelijk een maatschappelijke verantwoording om ook de omgeving rondom ons werkgebied schoon en veilig te houden.

Visie

De letters STB staan voor Service Technisch Beheer, echter zou Simply The Best wellicht ook een pakkende uitleg zijn. Hiermee wordt meteen duidelijk wat de visie van de onderneming is. STB B.V. wil niet koste wat kost de grootste onderneming worden, maar juist de beste! Kwaliteit is dus het toverwoord binnen de onderneming.

Kwaliteit komt voort uit het feit dat de mensen bij STB B.V. goed gekwalificeerd zijn voor hetgeen ze doen. Tevens wordt de mensen de kans geboden zich te blijven ontwikkelen middels cursussen, trainingen en opleidingen. Tevens wordt er bij het aanbieden van de diensten aan klanten, alsmede in het opleiden van mensen gekeken naar trends en toekomstige ontwikkelingen, zoals het duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) en zaken als energiebeheer. Door deze manier van denken en werken en door het feit dat STB B.V. voldoet aan alle wettelijke eisen, waarborgt zij een hoge kwaliteit in zowel het beheer en onderhoud van installaties, als ook in de montage van nieuwe systemen. De vele certificeringen die STB in de jaren heeft behaald, waarborgen deze kwaliteit!

Kernwaarden

Betrokken – Transparant – Flexibel – Eerlijk

Historie

STB is een familiebedrijf dat in 1990 het levenslicht zag onder leiding van Hans van Overdijk en Wil Sanders. Met een kleine groep medewerkers werden de eerste stappen gezet naar een landelijk opererende technisch beheerder in de utiliteit, met als specialisme klimaattechniek. Met een gestaag groeiende klantenkring, groeide ook de omzet en het aantal medewerkers mee.

Waar in de beginjaren vanuit het magazijn gewerkt werd, er nog installaties samengebouwd werden en monteurs handgeschreven bonnen inleverden, is STB inmiddels een duurzame en moderne onderneming geworden. STB opereert vanuit de Cloud en de monteurs werken digitaal waarbij zij gebruik maken van een tablet om hun werkzaamheden te registreren en rapporteren. Ook het logboek is inmiddels veranderd in een digitale variant.

Kwaliteit en klantgerichtheid zijn tot op de dag van vandaag de speerpunten van de onderneming.

1

1990

Oprichting STB B.V. in Best
2

1997

Verhuizing naar nieuw kantoorpand in Eindhoven
3

2003

Vestiging Houten opent haar deuren
4

2007

Overname Zonnenberg Installatietechniek Uden
5

2015

25-jarig bestaan STB B.V.
6

2018

ISO 9001 en ISO 14001 certificering
7

HEDEN

STB is een landelijk opererend bedrijf met circa 100 medewerkers verdeeld over 2 vestigingen