Koeltechniek

Of het nu gaat om een watergekoelde machine of om comfortairconditioning, STB heeft een maatwerkoplossing voor iedere klimaat technische uitdaging.

Of het nu gaat om een kantoorgebouw, serverruimte, MER of SER ruimte, hotelkamer of ziekenhuis, koeltechniek is niet meer weg te denken uit het installatie vak. Waar voorheen de meeste units enkel geschikt waren om een ruimte af te koelen, is dit al lang niet meer het geval. Al lang geleden heeft de warmtepomp haar intrede gedaan in de comfortomgeving, waardoor het ook mogelijk is om met hetzelfde apparaat te verwarmen.

STB Koeltechniek

Werkwijze

STB kan zowel het voortraject, als ook de complete uitvoering van koeltechnische projecten voor haar rekening nemen. Beginnend bij het ontwerp en de engineering, uitwerking op tekening en de installatie van alle componenten op locatie.

Dit traject wordt van ontwerp tot oplevering ook nog eens met eigen mensen gerealiseerd, waardoor er een snelle realisatie van het project mogelijk is.

Onderhoud

Ook voor onderhoud aan koeltechnische installaties kunt u bij STB terecht. Zowel onderhoud, als ook storingen en reparatiewerkzaamheden pakt STB met eigen medewerkers op. Dit betekent dat opdrachtgever niet afhankelijk is van derden, wat de handelingssnelheid enorm ten goede komt. Het is onze core business en daarmee bent u gegarandeerd van een reactie op de dag van melding.

Wanneer er vragen zijn over het vervangen of onderhouden van uw bestaande systeem, of er is interesse in uitleg over all-electric concept of een koeltechnische oplossing in uw pand, neem dan contact met ons op!