Kantorenbelegger NSI

Het beursgenoteerde NSI is al jarenlang een trouwe partner van STB. Als kantorenbelegger bieden zij flexibele vastgoedoplossingen in moderne, gezonde en duurzame kantoren op toplocaties in Nederland. De eindgebruiker staat hierbij altijd centraal. Het is daarom belangrijk dat de installaties in de panden optimaal presteren om een duurzaam en fijn binnenklimaat te kunnen garanderen.    

OpdrachtgeverNSI N.V.
DienstenTechnisch Beheer & Totaal Installaties
WerkzaamhedenKlimaattechniek, werktuigkundige installaties
Duurzaamheidcertificering BREAAM-NL

Grote hoeveelheid servicelocaties

STB beheert en onderhoudt, in opdracht van verschillende gebouwbeheerders, de klimaatinstallaties van de kantoren. Wij werken hierbij planmatig, door middel van een MJOP (meerjarenonderhoudsplanning).

Een greep uit onze servicelocaties:

  • Kantoor Spoortoren, Fellenoord 31-370 Eindhoven
  • Kantoor Binnenhof, Magistratenlaan 156-186 Den Bosch
  • Kantoor, Kennedyplein 101 Eindhoven
  • Kantoor Hooghuis, Keizersgracht 1-9 Eindhoven

Ook voeren wij vervangings- en verbouwingswerkzaamheden uit. Zo zijn er bij twee van de panden (Fellenoord & Hooghuis) meerdere werkzaamheden uitgevoerd om een BREAAM- certificering te mogen ontvangen. Dit is een officieel duurzaamheidskenmerk voor het realiseren van duurzame gebouwen met minimale milieu-impact.

Meer weten over dit project?

Onze collega’s vertellen er graag meer over! Neem daarom direct contact op of stel je vraag via de mail. Wij zullen je zo snel mogelijk te woord staan.

Projecten waar we trots op zijn

Noord-Brabant

NSI

KoelmachineKoeltechniek