Projecten & Renovatie

Vervangen van installaties, verduurzamen van gebouwen, gasloos bouwen of het renoveren van één of meerdere verdiepingen, allemaal vraagstukken die ingrijpend kunnen zijn in kantoor- en bedrijfsgebouwen.

Of we nu als onderhoudspartij al bekend zijn met een gebouw en haar installaties, of we worden gevraagd mee te denken op een bestekswerk, STB heeft decennialange ervaring op het gebied van renovatieprojecten of het vernieuwen van installaties.

Of een pand nu volledig leegstaat of compleet in gebruik is, STB kan met haar kwaliteit, kennis en kunde en vakmensen zorgen voor zo min mogelijk overlast voor gebruiker en omgeving tijdens dit proces van renovatie.

STB Projecten

Werkwijze

Engineering en ontwerp zit STB in het bloed en we nemen graag een adviserende rol aan als het gaat om de juiste installatie te ontwerpen, die voldoet aan de behoefte van zowel eigenaar als gebruiker.

Denk hierbij duurzame installatieontwerpen, waarbij de eigenaar van het gebouw weer jarenlang vooruit kan met een duurzame installatie die vaak ook impact heeft op het label van het gebouw. Tevens denken we mee met de gebruiker van het pand in energiekosten, maar zeker ook in het comfort dat de installaties dienen te bieden.

Naast ontwerp en engineering, voorziet STB de klant ook van bijbehorende werktekeningen, revisiestukken en garantieverklaringen. Zijn er vergunningen, bijvoorbeeld voor hijswerkzaamheden, of er mogelijkheden tot subsidie wordt de klant ook hierin ontzorgd door ons.

Uitvoering

Vanaf opdrachtverstrekking, zorgt STB voor een projectteam dat bestaat uit projectleider, werkvoorbereider, ondersteund door ander anderen CAD tekenaren. Zij dragen zorg voor genoemde werktekeningen maar ook voor een gedetailleerde lean planning voor opdrachtgever, zodat alle gebruikers correct geïnformeerd kunnen worden.

Goed opgeleide ploegen zorgen voor kwalitatief hoogwaardige uitvoering van de werkzaamheden, waarbij zaken als veiligheid, ontzorging, het creëren van zo min mogelijk overlast en overleg en coördinatie met andere partijen enkele speerpunten zijn.

Omdat we werken onder een VCA ** certificering, staat veilig werken voor onze eigen mensen maar ook de omgeving waarin we werken centraal. Denk hierbij aan juist gebruik van materiaal en materieel, maar ook het dagelijks opruimen van de werkplek. Tevens hebben onze mensen de juiste PBM’s (Persoonlijke Beschermingsmiddelen) om hun werk vakkundig uit te voeren.

Dit alles natuurlijk in samenwerking met andere partijen op het project en in overleg met de eventuele gebruiker van het pand, waarbij de afgegeven planning altijd van belang is.

Referenties

STB - Projecten Kamer van Koophandel

Kamer van Koophandel

STB - Projecten - Piet van Dommelenhuis

Piet van Dommelenhuis

STB - Projecten ABN AMRO

ABN AMRO